26 Aralık 2015 Cumartesi

Siyah Abiye Elbiseler

Siyah abiye elbiseler, çok sık tercih edilen abiye elbiseler arasında yer almaktadır. Bu elbiselerin mutlaka dikkat çekici bir özelliklerinin, siyah renkle bir uyum yakalaması gerekir. Örneğin;yaka kısmında taşlar bulunuyorsa, aşırı renkli olmamalı ve yakışmalıdır.

Uzun siyah abiye elbise ya da kısa siyah abiye elbise modelleri arasından hangisini seçeceğinize karar verdikten sonra hangi stilde bir elbiseyi tercih edeceğinizi düşünmelisiniz.Askılı mı straplez mi yoksa tek omuz mu bu karar daha sonra verilmelidir.




14 Aralık 2015 Pazartesi

Abiye Elbiseler Ve Fiyatları

Abiye Elbiseler Ve Fiyatları

Günümüzde abiyeler oldukça zenginleşti aynı zaman da pahalılaştı. Düğün, nişan, kına gecesi, mezuniyet vs geceler de herkes en güzel en seçkin abiyeleri giymek ister.

 Dikkat çekici abiyeler de oldukça pahalıdır. Tabi ki kumaştan kumaşa, taşlıdan taşsıza, dantelliden tüllüye fiyatlar oldukça değişkendir. Sade bir elbise diktirip elbiseyi kendiniz süsleyebilirsiniz. Bu oldukça uyguna denk gelecek ve kendi elbisenizin tasarımını siz yapmış olacaksınız. Bunu yaparken vücudunuzun proporsyonuna dikkat etmelisiniz. Taşlar, pullar, dantelli parçalar ile kendi abiyenizi siz tasarlayabilirsiniz. Kısa abiyeler uzun yerleri süpüren abiyelerden daha uygun fiyatlıdır. Üzerindeki taşların değeri ve ya ağırlığı da abiyenin fiyatını etkileyen faktörler arasında yer almaktadır.




23 Kasım 2015 Pazartesi

Yırtmaçlı Abiye Modelleri

Yırtmaçlı Abiye Modelleri

Düz abiye modeli giyinmek istemeyen bayanlar için bu yazıda da yırtmaçlı abiye modelleri resimlerine yer vereceğiz. Abiye modelleri seçimi bayanlar için oldukça zor bir karardır. 2016 abiye modelleri arasında oldukça çeşitlilik vardı ve bu da bayanların seçimini kolaylaştırdı. 

Şıklıktan ve modernlikten taviz vermek istemeyen bayanlar için yırtmaçlı uzun abiye modelleri bu sene oldukça çok tercih edildi.


Bacakları uzun hanımları oldukça şık gösterecek olan yırtmaçlı uzun abiye modelleri resimlerine aşağıdan üzerlerine tıklayarak ulaşabilirsiniz.





20 Kasım 2015 Cuma

Gece İçin Abiye Elbise Tercihleri

Gece İçin Abiye Elbise Tercihleri 

Günümüzde abiyeler söz konusu olduğu zaman bayanların tercih yapma konusunda sıkıntılar yaşadıklarını görebiliyoruz. Bu konudaki sıkıntıların büyük bir çoğunluğunda, abiyelerin vücut hatlarını ve doğal fazlalıklarını ortaya çıkarması en büyük sebeptir. Bu nedenler abiye seçimleriniz yaparken daha çok siyah abiye modelleri arasından seçim yapmanız gerekecektir. Bu konuda destek alabileceğiniz siyah gece elbiseleri sizlere şüphesiz kolaylık sağlayacaktır.
 


Bayanların zarif ve daha şık bir görünüme kavuşmasını sağlayan bu abiyeler sayesinde, istediğiniz her özel günlerde şık görünebilirsiniz. Ayrıca seçimlerinizi bu modellerden yana kullandığınızda kendinizi daha rahat hissedebileceksiniz. Her konuda sizlerin imdadına yetişecek olan siyah gece elbiseleri ayrıca şık aksesuarlarla da desteklendiğinde ortaya harika görünümler çıkacaktır.

16 Kasım 2015 Pazartesi

Bu Senenin Trend Elbise Renkleri

Bu Senenin Trend Elbise Renkleri
Bu senenin en trend elbise renkleri nelerdir? Bu renk elbiseleri hangi desenler destekliyor? Tüm sorunun yanıtları bu makalemizde. Öncelikle her modanın her senenin ve her trend dönemlerin vazgeçilmez rengi olan siyah beyaz bu senede revaçta. Siyah beyaz zig zag elbiseler, siyah beyaz sırtı açık elbiseler, siyah beyaz mini olan elbiseler bu senenin trend elbise modelleri ve renkleri arasında. Düz beyaz elbiseler pek kullanılmasa da düz siyah renkte elbiseler her zaman ki gibi kurtarıcı olmaya devam ediyor. Siyah beyazın yanı sıra renkli ve göz alıcı renklerde yok değil. Beyazın yanında pudra pembesi, saks mavisi ve canlı renkler trend olacak.

                                   




13 Kasım 2015 Cuma

Uzun Kollu Siyah Abiye Modelleri

Uzun Kollu Siyah Abiye Modelleri
Uzun kollu abiye modelleri soğuk havalarda bayanların imdadına yetişmektedir. Özel davetler ve etkinliklerde bayanlar abiye seçiminde oldukça zorlanmaktadır. Kış / sonbahar mevsimine özel tasarlanan 2016 uzun kollu abiye modelleri ile mevsim standartlarına göre giyinme imkanı bulabilirsiniz. Oldukça şık görünmek isteyen bayanların bu mevsimlerde sıklıkla kullandığı bu model etkinlikte tüm gözlerin sizlerin üzerinde olmasını sağlayacaktır.
Bu modelin kollarının uzun olması sizlerde kapalı bir elbise izlenimi kesinlikle uyandırmasın. Derin sırt ve göğüs dekolteleri bulunan uzun kollu abiye modellerini giymek hatta taşımak cesur kızlarımızın yapabileceği bir iştir. Davete şıklığıyla damga vurmak isteyen kızlarımız bu modeli mutlaka denemelidir. Bu model daha çok zayıf ve narin vücutlu kızlarda güzel durmaktadır. O yüzdendir ki kilolu bayanların bu modeli tercih etmesi pek tavsiye edilmez.




10 Kasım 2015 Salı

Kırmızı Renkli Abiye Modelleri

Kırmızı Renkli Abiye Modelleri

Bu makalemizde herkes tarafından çok beğenilen ve bir çok dürtüyü uyandıran kırmızı rengin büyüsünü ve bu renkli abiye modellerini sizler ile paylaşacağız.

Bu makalemizde herkes tarafından çok beğenilen ve bir çok dürtüyü uyandıran kırmızı rengin büyüsünü ve bu renkli abiye modellerini sizler ile paylaşacağız.
Aşkın rengi olarak bilinen kırmızı bayanlar için her zaman en çok önem taşıyan renktir. Kırmızı ve miniyi yan yana getirdiğimiz de  akla hayale sığmayan güzellikte tasarımlar ortaya çıkmaktadır. Kırmızı elbiseler, gerçekten cesaret ve güven isteyen elbiselerdir. Kadınlar, kırmızı renkli abiye modelleri tercih ederken çok düşünürler ve doğru kararı verebilmek çok zaman harcarlar. Doğru bir kırmızı renkli abiye modeli tercih ettiyseniz bütün gözler sizin üzerinizde olacaktır. 

Kadınlar tarafından en çok tercih edilen başlıca kırmızı renkli abiye modelleri aşağıda bulunmaktadır.





7 Kasım 2015 Cumartesi

Abiye Elbise Modelleri Fiyatları

Abiye Elbise Modelleri Fiyatları

Abiye elbise modelleri günümüzde çokça tercih edilmekle birlikte abiye elbise modelleri fiyatı çok araştırılan bir konu haline gelmiştir. 


Abiye elbiseler genellikle özel günlerde tercih edilmektedir. Düğün, doğum günü, kutlama gibi özel günlerde tüm dikkatleri üzerine çekmek isteyen hanımların tercih ettiği abiye modelleri, aynı zamanda mezuniyet balolarında da çokça tercih edilmektedir. 
Afiye elbise modelleri fiyatları elbisenin kalitesine, kullanılan malzemesine, tasarımcısına hatta dikimini yapan moda evine göre bir çok farkı nedenden ötürü değişiklik göstermektedir. Abiye elbise modelleri fiyatları günümüzde 20Tl'den başlayıp çok daha yüksek fiyatlara doğru devam etmektedir. Abiye elbiselerde en çok siyah ve kırmızı renkler tercih edilmektedir. Afiye elbise modelleri bu sene en çok tercih edilen elbise olmuştur.